"Pewny start. Aktywni zawodowo. Zajęcia kulinarne. Podaję do stołu" to przewodnik po podstawowych akcesoriach kuchennych i sposobach ich wykorzystania oraz zasadach serwowania i ozdabiania potraw.
Celem publikacji jest zapoznanie uczniów:
z przyrządami i akcesoriami do dekorowania potraw,
zasadami dekorowania potraw,
garnirowaniem, carvingiem,
sposobami podawania zup, dań gorących, deserów, sałatek i przekąsek.
Publikacja pomoże przygotować uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie z niepełnosprawnością intelektualną do samodzielności w kuchni oraz do pracy w gastronomii.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.