Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2
Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, oferty usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych. Treści – starannie dobrane pod względem merytorycznym i metodycznym – wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami. Kolorowe zdjęcia pomogą uczniowi w zrozumieniu przedstawianych zagadnień, a pytania kontrolne – w sprawdzeniu poziomu wiedzy.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.