Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Podręczniki » Szkoła średnia » Klasa 1 » Podręcznik WSiP Org.Prod. Gastr. Pdr.Do Zaw.Tech.Ż.I U.G.Pg(Rea)
Podręcznik WSiP Org.Prod. Gastr. Pdr.Do Zaw.Tech.Ż.I U.G.Pg(Rea)

Podręcznik WSiP Org.Prod. Gastr. Pdr.Do Zaw.Tech.Ż.I U.G.Pg(Rea)

Kod producenta: 165914

Stan produktu: Nowy

Waga: 0,00 kg


  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Podręcznik wyczerpująco omawia tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji oraz kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pomoże uczniowi szybko i efektywnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Wszelkie prawa zastrzeżone ©2024 e-d-u.pl

Realizacja harmonit.pl

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu