Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Podręczniki » Szkoła średnia » Klasa 1 » Podręcznik WSiP Przyg.Kęsów Ciasta Do Wypieku K.T.3.3.Pdr.Do Zaw. Pg
Podręcznik WSiP Przyg.Kęsów Ciasta Do Wypieku K.T.3.3.Pdr.Do Zaw. Pg

Podręcznik WSiP Przyg.Kęsów Ciasta Do Wypieku K.T.3.3.Pdr.Do Zaw. Pg

Kod producenta: 159228

Stan produktu: Nowy

Waga: 0,00 kg


  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Wszelkie prawa zastrzeżone ©2024 e-d-u.pl

Realizacja harmonit.pl

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu