Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Podręczniki » Szkoła średnia » Klasa 1 » Podręcznik WSiP Sporz. Potr. I Nap. Hgt.02/Tg07 Pdr.Pg.Pp.Cz.2.
Podręcznik WSiP Sporz. Potr. I Nap. Hgt.02/Tg07 Pdr.Pg.Pp.Cz.2.

Podręcznik WSiP Sporz. Potr. I Nap. Hgt.02/Tg07 Pdr.Pg.Pp.Cz.2.

Kod producenta: 159260

Stan produktu: Nowy

Waga: 0,00 kg


  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02. Część 2
Podręcznik koncentruje się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego wykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. Oddzielenie części teoretycznej od ćwiczeń praktycznych ułatwia uczniowi przygotowanie się do poszczególnych części egzaminu potwierdzającego kwalifikację w zawodzie.

Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim.

Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Wszelkie prawa zastrzeżone ©2024 e-d-u.pl

Realizacja harmonit.pl

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu