Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec/technik księgarz/sprzedawca. Tom I
Publikacja dokładnie omawia omówiono towary żywnościowe – zwraca uwagę na informacje istotne dla konsumenta. Prezentuje wybrane grupy towarów nieżywnościowych oraz zasady dotyczące transportu i magazynowania. Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. Zwraca uwagę na BHP i techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy. Szczególny nacisk kładzie na ochronę praw konsumenta, uczciwość i odpowiedzialność sprzedawcy. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.