Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV
Ta publikacja to wyczerpujące źródło wiedzy na temat usług w branży gastronomicznej. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Podaje praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu. Zwraca uwagę na pracę zespołową. Bogato ilustrowany materiał ułatwia zrozumienie treści i pomaga w ćwiczeniach praktycznych. Zdjęcia i rysunki przedstawiają poszczególne elementy sprzętu, sposoby nakrywania stołu czy organizacji bufetu śniadaniowego. Ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom swojej wiedzy.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.