Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Podręczniki » Szkoła średnia » Klasa 1 » Podręcznik WSiP Pracownia Org.Żyw.K.T.15. Pdr.Do Zaw.Pg
Podręcznik WSiP Pracownia Org.Żyw.K.T.15. Pdr.Do  Zaw.Pg

Podręcznik WSiP Pracownia Org.Żyw.K.T.15. Pdr.Do Zaw.Pg

Kod producenta: 159211

Stan produktu: Nowy

Waga: 0,00 kg


  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Pracownia organizacji żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych
Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Wszelkie prawa zastrzeżone ©2024 e-d-u.pl

Realizacja harmonit.pl

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu